понеделник, 18 февруари 2008 г.

The Biggest Party

Работния ден на Михаела беше скучен и досаден, с нетърпение дочака края. Беше се разбрала с Мария, Цвети и Ива да ходят на бар и лов за мъже.

Към 10 вечерта вече бяха готови и пушеха марихуана в новия джип на Ива. Тревата беше една от най-добрите които бяха пушили. След 15 минути съзнанието им беше замъглено, желанието за алкохол и силна музика беше по-голяма от чувството за самосъхранение. Потеглиха, бавно, смешно и с отворени прозорци, въпреки, че навън беше поне минус 5 градуса. Адреналина и тревата бяха замъглили съзнанието им и във викове и смях не разбраха кога са стигнали до бара.
Всеки един от вас си представя 4 двайсе годишни, наточени карачки. Всеки един от вас е мечтал да има поне една от тях, всеки един от вас би продал душата си за една нощ с тях, е мъже пропуснали сте шанса си, трябваше да сте там, тази нощ, те бяха готови на всичко за да получат тъй нужната си доза секс.
След 5 минути вече се бяха настанили удобно на бара и се наливаха с Май Тай и Дайкири, желанието за алкохол беше по-силно и от желанието за среднощния рицар и меча му. Не след дълго минаха на уиски.
С бурния си смях, голямите цици и красиви и високи тела привлекоха доста мъжки погледи и не само, но нали това бе целта. Появи се първия рицар, висок, грозноват и както в последствие се оказа ужасно глупав. Явно са прави хората които казват, че мъжете порастват интелектуално доста по-бавно от жените.
- Здравей, моя приятел много те харесва, но го е срам и не знае как да се запознае с теб - каза глупавия младеж на Михаела. Той много добре знаеше, че няма никакъв приятел, той просто беше поредния вълк единак, решил да се пробва с някоя лачена курвичка.
- Приятелю пробвай нещо по-оригинално - му каза Михаела и му се изсмя в очите.
След малко въпросния младеж реши да се пробва отново с нея, изсмивайки се на постъпката си и споделяки, че просто е бил много притеснен и не вярвал в успеха си. Само от учтивост Михаела завърза някакав 5 минутен разговор с него, който приключи с желание.

Нито един друг младеж не заговори компанията и към 3 сутринта, пияни на гъзове курвичките си тръгнаха.
Така приключи тази скучна неделна вечер.

Няма коментари: