събота, 16 февруари 2008 г.

The Beginning...

Мария излезна от дома си щастлива и опянена от представата за ноща която ще прекара. Излизаше на лов с приятелките си. Всичките до една свободни, млади, сексапилни, красиви и готови на всичко за да получат обятията, устните и члена на някой нощен рицар.

Закъсня за срещатата си с около 20 минути, но нито една от приятелките й не обърна внимание, те коментираха нещо в бара, който беше първото стъпало по стълбата на пиянството, наркотиците и разврата в една нощ. Щом зърнаха Мария смениха темата и тя не успя дори да заподозре, че те са говорили за друго.
След първото уиски Мария започна да се оглежда за жертви, копнеещи за плътски удоволствия тази нощ. За нейно огромно разочерование не намери нито един подходящ мъж във въпросния бар. Удави неудволетворението в още 3 малки уискита и дружно с приятелките си се запътиха към клуба.

Охраната и фейсконтрола много добре познаваха групичката, всяка една от тях бе имала поне по една нощ с някой от персонала на входа на клуба. Както всеки път просто влезнаха вътре, седнаха на бара и поръчаха МайТай, дали за разнообразие, дали за да постигнат по-бързо ефекта на напиването. След около 40 минути, Натали отиде някаде и след 10 минути се върна с шепа "бонбони", момичетата бяха щастливи, че какво по-хубаво от алкохол, ритмичните удари на "Хауса" и екстази, което щеше да разпали желанието им, ще накара телата им се гърчат в екстаз, пулса им да зачести, дъха им да стане тежък и влажен и всичката страст на света да се събере в тях. Сега оставаше да намерят с кой да я споделят. Не след дълго Нини се върна с компания от 4 момчета, симпатични, здрави, идеалните играчки за една нощ си помисли Мария.
- Дано и да са глупави за да не ми поискат и телефона - си помисли Мария докато си избираше обекта на наслада. След не дълго колебания сграбчи единия за чатала и го повлече към тоалетната. Младежа не оказа никакво съпротивление, дали защото тя стискаше здраво топките му, дали защото имаше желание за нещо. Мария не я интересуваше, екстазито вече бе подействало и тя неиздържаше, искаше секс, тялото и крещеше секс, тялото и се разтрисаше постоянно от вълни на възбуда.
В тоалетната не беше удобно за секс, но за една малка разгрявка с уста бе подходящо. Не след дълго младежа изпъшка и заля изпеченото в солариума личице на Мария. Тя се усмихна доволна, обичаше да го прави тук, така, обичаше всичко да приключва по този начин.
След 3 часа престой в клуба тя вече допиваше 6-тото си малко уиски и се наслаждаваше на пика на действието на "бонбона". Не и се искаше да губи момента, затова бързо извади от чантата си поредната стотарка и я хвърли на бара, взе си чантата и якето, грабна за ръка любовника си и с бързи крачки излетя от клуба, спря първото такси и му каза само адреса. На задната седалка се зае с младежа и себе си, жалко за нея, но от клуба до тях нощно време се стигаше за около 10 минути, така, че не успя да стигне кой знае колко далеч. Но във входа нещата за малко да отидат до края. Добре, че младежа не бе опянен от наркотици, а бе само под влиянието на 4 голями водки. След 5 минутно ровене в чантата, докато той и опипва гърдите, Мария намери ключа си от квартирата, бързо отключи и след по-малко от 30 секунди бе гола, на дивана и свличаше дрехите от поредната си жива секс кукла.
Секса продължи около 2 часа, стоновете й озвучаваха цялата кооперация, но на нея не и пукаше за съседите, не и пукаше за него, искаше само оргазмите никога да не спират, и с всеки пореден да се засилват, когато видя, че той е към края не му даде да го извади, тя правеше секс без презерватив, но не му даде да го извади, искаше да усети как се разлива в нея и го усети, това я накара да се разтърси в най-силния си оргазъм, мислеше, че ще припадне.
После заспа, но телефона и я събуди, бе колежката й, която стоеше на врата от 10 минути, чакаща я да отиват на работа. Мария с нежелание отвори вратата, вмъкна Цвети вътре, събуди куклата си и я изрита на вън, а той горкия дори не разбра какво става. Отне и около половин час, докато намери сутиена си, блузата, чантата и всичко което бе навсякаде из стаята. След 45 мин бе готова, главата и пращеше, дихателните и пътища изгаряха от всичкия никотин и катрани които бе поела през ноща. На излизане от входа се сети, че ако не предприеме нищо в следващите 12 часа, ще трябва или да става мама или да абортира. Мина през аптеката, взе нужните и лекарства и се качи в колата на Цвети.
Предстоеше и цял ден сред хора, работеше в голям магазин за козметика. Беше продавач-консултант. Искаше и се да умре, болеше я корема, циците и толкова стискане я боляха при всеки лек допир. Главата я болеше, имаше махмурлук, проклинаше се за всичко което бе направила през ноща, а и знаеше, че след малко ще я налегне депресията, заради "бонбона" който изяде в началото на ноща.

Няма коментари: